Wij bieden zorgeloze tuintransformaties.

footer

Tuinontwerp en Beplanting Stappen

1.

Startgesprek

We ontmoeten u in uw tuin om te bespreken wat u voor uw tuin wilt. We zullen de huidige staat beoordelen en met u bespreken hoe en door wie uw tuin zal worden gebruikt om een ​​duidelijk beeld van uw behoeften te krijgen. We tonen u voorbeelden van ons werk en tekeningen om u een beter inzicht te geven in de omvang van ons werk en het ontwerpproces. We kunnen ook referenties en locaties verstrekken van enkele van onze voltooide tuinlocaties die u kunt bezoeken om een idee krijgen van ons werk.

2.

Voorstel & Offerte

Na het consultbezoek zullen wij voor u een offerte maken en een voorstel voor tuinontwerp doen met inachtneming de ontwerpvereisten van uw tuin en de diensten die u wilt dat wij leveren. Als u het voorstel accepteert, gaan we verder met een verdipeing van het tuinontwerp.

3.

Tuinontwerp

We zullen uw tuin ontwerpen met een gedetailleerde en nauwkeurige geschaalde tekening die de locatie toont van alle voorgestelde onderdelen en materialen, plus de bestaande functies die moeten blijven. We zullen u een definitief ontwerp en beplantingsplan op schaal leveren, samen met afbeeldingen om een idee van de volgroeide aanplant te geven.

4.

Beplantingsplan

Tuinen zijn organische dingen. En hoewel uw tuin een goede basisstructuur kan hebben, heeft deze van tijd tot tijd extra aanplant of zelfs een volledige herplanting nodig. Onze plantenservice omvat het opstellen van beplantingsplannen, selectie en aanschaf van planten en ten slotte het uitzetten en planten van planten.

5.

Beplanten

We stellen plantplannen op met plantvariëteiten, aantallen, afstand en plantenverzorging, gevolgd door de inkoop en selectie van planten en ten slotte het uitzetten en planten van planten.

20190321_104607-beplanten

Neem contact met ons op voor een goed gesprek over uw tuinwensen.