Elke nieuwe tuin begint bij een goed ontwerp. Door de basis vorm te geven, zorgt een goed ontwerp dat de tuin groeit naar zijn eigen identiteit.

Beplanting

Terrassen en afscheidingen vormen het skelet van de tuin. De beplanting kleedt de tuin aan en zorgt voor textuur in de tuin. Het beplanten van uw tuin is onze passie: wij kunnen een beplantingsplan voor u maken dat rekening houdt met de ligging van de tuin, en de seizoenen, en we kunnen de planten voor u zoeken.

Bestrating

Perfecte bestrating is een langdurige verrijking voor uw de tuin. Bij ter Schure Hoveniers begint sierbestrating dan ook met een goed doordacht ontwerp, en verzorgen we het volledige traject van het voorbereiden van den bodem tot het opleveren van het project.

Verlichting

Een moderne tuin kan niet zonder (LED) verlichting. Licht geeft gezelligheid en sfeer en heeft een inbraakwerend effect. Rick heeft van huis uit jarenlange ervaring met verlichting, en ontwerpt graag een schitterend lichtplan voor u.

Bomen

Bomen planten is een vak apart. Een boom moet niet te laag in de grond wordt geplaatst om wortelrot en afsterving te voorkomen. En bij te hoog planten dan loopt de boom weer risico om uit te drogen. Het najaar – wanneer de grond nog warm is – is de beste periode om bomen te planten. Het plantseizoen start zodra de bomen hun bladeren laten vallen. Wij weten precies hoe, waar en wanneer uw boom op de juiste manier geplaatst moet worden.

Wij zijn aardige jongens met veel ervaring.

"Rick heeft een megaklus in een week geklaard. We waren erg blij met zijn hulp bij het realiseren van onze plannen, zijn inbreng ter verbetering onze ontwerpen, zijn logistiek inzicht, flexibele werkmethode, en support ook na afloop van de klus. Aanrader!".

Maarten van de Voorde

"Heel blij met mijn nieuwe tuin! Netjes strak en snel aangelegd door ter Schure hoveniers, kan dit bedrijf aan iedereen aanraden."

Joep Henselmans

"Afgelopen maart hebben wij Rick benaderd. We waren niet tevreden over de huidige beplanting in de tuin. Al snel lag er een nieuw plan klaar. Heel de tuin werd gestript. En in no time een prachtige tuin met planten. Heel het jaar staat er wat nieuws in de bloei. Ook doet Rick voor ons het onderhoud. Altijd volgens afspraak, en naar volle tevredenheid. Werkt snel en effectief. Altijd goed overleg. Dus nooit geen onverwachte verrassingen. Goede prijs / kwaliteitsverhouding. Zeer zeer tevreden."

Chris Keizer Kouseband