Pergola laten maken

Heeft u een zonnige tuin zonder schaduw? Of misschien u een blikvanger in uw tuin, of mooie ruimtelijke effecten creëren? Dan is een pergola een geweldige aanwinst. Een pergola is in alle soorten en maten te maken.

Waarom een pergola maken?

Een pergola plaatsen heeft veel voordelen, zoals: Indeling van ruimte, bescherming, contact met de natuur of visueel effect.

Ruimte

Er is dus veel ruimte voor lichtinval onder de pergola. Dit geeft een aangenaam en relaxed gevoel. U kunt in uw tuin een intieme ruimte creëren, zonder dat deze ruimte visueel afgesloten is.

Bescherming

Door een pergola te plaatsen, bent u goed beschermd tegen allerlei weersomstandigheden. Tijdens hete zomerdagen zit u onder de pergola in de schaduw. Dit geldt tevens voor regenbuien. U kunt schuilen onder de pergola en ook heeft u hieronder minder last van wind.

Contact natuur

In het voorjaar kunt u al snel heerlijk buiten zitten. U maakt sneller contact met de natuur, want u hoort de vogels en ruikt de bloemen. Zelf een houten pergola maken, versterkt uw band met de natuur.

Effecten

U kunt ook een pergolamaken om mooie effecten in uw tuin te creëren. Wilt u bijvoorbeeld uw tuinpad accentueren of een bepaalde plek in uw tuin een prachtige look geven? Een pergola plaatsen is dan een uitstekende keuze.

IMG-20200901-WA0006

Wilt u een houten pergola op maat laten maken?

Wilt u ook een Douglas hout pergola op maat laten plaatsen? En bent u benieuwd naar de kosten van uw project? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende intake