Schuttingen

Een schutting zorgt voor privacy maar bepaalt ook het karakter van uw tuin. Wilt u ook een schutting op die volledig aansluit bij de stijl van uw tuin? We worden bijzonder graag uitgedaagd om een ontwerp tot leven te brengen.

Vlonders / Terassen

Eens wat anders dan bestrating? Kies voor een vlonderterras. De warme uitstraling van het hout geeft uw tuin een uitnodigend karakter. De ervaren hoveniers van Ter Schure adviseren u graag over de mogelijkheden.

Een blokhut, tuinhuisje of terrasoverkapping  in jouw tuin? De hoveniers van Ter Schure verzorgen de vakkundige aanleg van een overkapping in jouw tuin. Neem contact op voor de mogelijkheden!

Je kunt met een pergola zorgen voor extra privacy; een hoekje maken waar je beschut en vrij kunt zitten. Maar een pergola kan ook een eye-catcher in je ontwerp zijn. Ter Schure kan een een prachtige pergola voor je bouwen.

Speeltoestellen

Trampoline ingraven, schommels of speelhuisje bouwen voor uren kinderpret? De hoveniers van Ter Schure snappen hoe je veilige speeltoestellen bouwt of monteert. Neem contact op voor de mogelijkheden!

Wij zijn aardige jongens met veel ervaring.

"Rick heeft een megaklus in een week geklaard. We waren erg blij met zijn hulp bij het realiseren van onze plannen, zijn inbreng ter verbetering onze ontwerpen, zijn logistiek inzicht, flexibele werkmethode, en support ook na afloop van de klus. Aanrader!".

Maarten van de Voorde

"Heel blij met mijn nieuwe tuin! Netjes strak en snel aangelegd door ter Schure hoveniers, kan dit bedrijf aan iedereen aanraden."

Joep Henselmans

"Afgelopen maart hebben wij Rick benaderd. We waren niet tevreden over de huidige beplanting in de tuin. Al snel lag er een nieuw plan klaar. Heel de tuin werd gestript. En in no time een prachtige tuin met planten. Heel het jaar staat er wat nieuws in de bloei. Ook doet Rick voor ons het onderhoud. Altijd volgens afspraak, en naar volle tevredenheid. Werkt snel en effectief. Altijd goed overleg. Dus nooit geen onverwachte verrassingen. Goede prijs / kwaliteitsverhouding. Zeer zeer tevreden."

Chris Keizer Kouseband